MIÉRT ÓVAKODJ AZ ÓLCSÓTÓL, ÉS MIÉRT ÉRDEMES INKÁBB A DRÁGÁBB SZAKEMBERT MEGBÍZNI?

Amíg világ a világ, mindig lesznek olcsó és drága szakemberek. Sajnos olyan világot élünk, ahol nagyon nehéz kiválasztani azt, hogy melyikben is bízzunk. Bármennyire is szeretnénk, nincsenek tuti receptek a kiválasztásnál.

Lehet egy olcsó (mondjuk éppen a vállalkozását kezdő) szakember is kiváló, és sajnos lehet egy régi motoros is csak “pénzbeszedő” gép. Persze vannak árulkodó jelek, amik miatt ma már nem olyan nehéz kiszúrni a “kóklereket”. A közösségi média egyik legpozitívabb hozadéka éppen ez: nem tudsz elbújni. Sőt, inkább úgy kell mondjam: nem szabad elbújni!

De visszatérve az eredeti mondandóhoz, általánosságban - a saját példámon okulva - kijelenthető, hogy a drágább szakember legtöbbször valamit biztosan jobban tud. Azt kell mondjam, az adott terület olyan specialistájáról beszélünk, aki már csak “ránéz” és tudja az “igazságot”.

Nem is elsősorban a sok évnyi tanulásról beszélünk ilyenkor (bár a folyamatos fejlődés egyik elengedhetetlen kelléke a képzésekre járás), hanem a sok-sok évnyi tapasztalatról. A sok kísérlet és tesztelés, hogy a szolgáltatás jobb és jobb legyen.

Mert egy folyamatosan változó (és fejlődő) világban az újabb és újabb ügyfelek folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodni kell. Ha az alapok jók, arra építkezni már lehet, és a szolgáltatás sokrétűsége magasabb polcra helyezi a vállalkozást. Az a speciális figyelem, amit ügyfél kap, az ennyit ér.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés