ITT VAN A 90%-OS ENERGIAMEGTAKARÍTÓ!

A múlt héten egy olyan típusú panellakásban dolgoztunk, ahol ügyes kezű felhasználók megoldották a rezsicsökkentést. Sajnos részleteket nem árulhatok el, tippeket sem szeretnék adni, de ez a közös falak egyik csodája.

Erről jutott eszembe - miközben kukucskáltam át, nézve a régi alumínium vezetékeket (és gondoltam becsöngetek, hogy nem akarják-e cserélni a hálózatot) - hogy megint előkerületek a különböző energiamegtakarító csodakütyük.

Itt most azokra az eszközökre gondolok, amiket a konnektorba lehet bedugni. Sok okossággal fűszerezik a leírásokat. Olyan szavakkal mutatják be a portékát, amik nagyon jól hatnak az egyszeri polgár elméjére. S mire a végére érsz, elhiszed. Ennyire egyszerű.

Még akkor is elhiszed, ha csak a vastag betűs részeken szaladsz végig. Figyelj, ki van ez találva. Külön szakirodalma van az értékesítés módszereinek, nincs ebben semmi meglepő. Sajnos. Hihetetlen, hogy a nehezebb időkben ez mindig megjelenik, és bizony sokan be is dőlnek neki.

Átolvastam most én ezt, és érdekes tapasztalatom van. Ugyanis vannak dolgok, amikben igazuk van. Ezek közül a leglényegesebb, hogy többször is azt állítják, hogy nagyobb háztartáshoz több kütyü szükséges. És még kedvezményes csomagajánlatok is vannak! Több kütyü, több megtakarítás!

Bámulva a szomszéd lakás konnektorának fenekét, megvilágosodtam. (Kigyúlt a villanykörte, mint a mesékben.) Ha veszek ilyet itthon minden dugaljba, akkor bizony kijön a matek! Miért is? Mert, ha mindenhol ez van bedugva, nem tudok mást használni, és máris hihetetlen megtakarításom van!

Hogy nem lesz tiszta ruhám? Ugyan már, kicsire nem adunk, nézd a megtakarítást…

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés