A FOGYASZTÁSI SZOKÁSOKNAK VÁLTOZNIUK KELL

Az elmúlt időszak történéseit figyelembe véve, és a ránk váró dolgokat is előrevetítve, még mindig azt kell mondanom, hogy az elektromos társadalom korát írjuk. Lehet kéne neki egy jobb nevet adni egyébként.

Bármit is nézel meg a környezetedben, azt kell látnod, hogy mindennek, de tényleg mindennek az alapja az elektromos áram. Ezalatt azt értem, hogy ha belegondolsz, egészen sok minden nélkül meg tudunk lenni.

Bár vannak/lesznek/akadnak zökkenők (és most szépen fogalmaztam), de például gáz nélkül is simán meglennénk. Szén nélkül is. Olaj nélkül is. De áram nélkül? Mi mindennek az alapja az elektromos energia? Ugye?

Szóval úgy látom, hogy mindenképpen megtörténik ez a dolog nálunk: kivezetjük a fosszilis energiahordozókat. Hogy mennyi idő után lehet pótolni őket, és milyen formában, az pillanatnyilag nem látszik. De a közös nevező, az elektromos áram szükségessége és ezáltal érinthetetlensége megkérdőjelezhetetlen.

És ezáltal, ha kicsiben ránézek, nélkülözhetetlenek a megfelelő elektromos hálózatok, és azok fejlesztése és karbantartása. És azt gondolom, hogy ebből a szempontból a kiváló és nagytudású szakemberekre is szükség lesz ezen a téren. Úgyhogy tanulás tovább ezerrel!

És innen is köszönjük neked Apu, hogy elindítottál minket ezen az úton!

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés