GARDRÓB SZEKRÉNYT VETTÜNK AZ IKEA-BÓL

A mai “hírmorzsa” kicsit talán kapcsolódik a tegnapi, és kicsit a hétfői, ünnepi írásomhoz is. Annyiban mindenképp, hogy a hosszú hétvége viszonylag hűvös időjárását családi szekrény-összerakással vészeltük át.

Ha még egyszer építkezni fogok, 2 dolgot biztosan csinálok: az egyik az egy szauna. De nem infra, hanem a köves locsolgatós. Előre fűthetően, távolról vezérelve. Egy jó kis hidegvizes zuhanyzóval mellette.

A másik egy dolgozószoba. Egy viszonylag nagy helyiség, ahol 2 ember kényelmesen elfér, egymást nem zavarva. Ez az utóbbi időben nagyon-nagyon könnyítette volna a dolgunkat. Egy-egy digitális tanfolyam, egy-egy utazásmentes felmérés sokkal kényelmesebben kivitelezhető lett volna egy állandó helyről.

Ez fog most megvalósulni: ugyanis eldöntöttük, hogy a mostani úgynevezett gardrób szobánkat (ami most inkább raktárként funkcionál) átköltöztetjük gardróbszekrényként az egyik szobába. És itt rendezzük be az irodánkat. Ez a része is izgalmas lesz.

De ehhez először is a családi hétvége és összefogás keretében az IKEÁ-ból vásárolt gardróbszekrényt kell megalkotni. Minden tiszteletem az övék, jól átgondolt koncepció, és még összerakni sem olyan veszélyes. És az jó pár kilométer, mire a dobozok hazaértek, futás helyett sem volt utolsó.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés