SZÜKSÉGÜNK VAN A HELYRE

Vissza-visszatérő probléma, és talán, ahogy az évek haladnak egyre inkább az lesz. Az elavult hálózatról kell szólnom. Egy használt és lelakott lakás vásárlásánál ez nem probléma: szabadon garázdálkodhatunk.

De mi van abban az esetben, ha már egy felújított(nak mondott) lakást vásároltunk, és szépen fokozatosan jönnek elő problémák? Mit tehetünk, ha benne lakunk, és így adódnak a problémáink? Ha füstöl a konnektor és van ahol már áram sincs?

Szóval ha ilyen helyzetbe kerültél, az nem megoldhatatlan. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni: nem kell szétvésni az egészet. A legtöbb esetben festésre mindenképp szükség van (bár lehet csak néhány falon), de lehet vigyázni a berendezésre, csempére, padlóra.

Ami viszont minden esetben nagyon fontos, és nem győzöm hangsúlyozni: szükség van helyre. Ez ténylegesen azt jelenti, hogy a megbeszélt és megtervezett helyre összepakolva, feltornyozva, letakarva kell hogy várjanak a bútorok.

Csak ebben az esetben lehetséges a gyors és hatékony, mind elektromosan, mind a környezetre nézve biztonságos munka. Körültekintően eljárva a végeredmény a felújított hálózat és az elégedett ügyfél!

Teknős barátom is tudja ezt, ezért néz olyan morcosan, mikor kiderült, hogy ő bizony el lesz csomagolva egy kis időre.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés #teljesítménybővítés