EGY FANTASZTIKUS ÉVKEZDET

Úgy indultam neki ennek az évnek, hogy a korábbiakkal ellentétben “melósabbra” vettem a figurát. Vállalható volt a felújítás ezen része, még a 4 napos hét ellenére is. Még egy kis lazulásra is volt lehetőségünk: egyik nap korábban el kellett mennem.

A pontos előre tervezés és odafigyelés okán nem is okozott csalódást a lakás. Nagyjából minden ott volt, ahol lennie kellett, szépen adta magát minden horony és cső. Ahol problémába ütköztünk, ott is volt megoldás.

Sok-sok éve gyakoroljuk már ezt a tevékenységet. Ezáltal sok-sok hasonló lakáshoz volt szerencsénk. Ismerve az építés idejét és azt, hogy melyik házgyárban készültek az elemek, könnyedén megmondható, hogy hogyan működhet a leghatékonyabban a kivitelezés.

Hatékonyság alatt itt a vezetékek eltüntetésének lehetőségeit értem: pontosan tudni, hogy hol vannak azok a csövek, hornyok, gyári rések és kikönnyítések, amik szinte vésés nélkül elővarázsolhatók, használhatók. És sem statikailag, sem esztétikailag nem okoznak problémát.

Szóval az év első munkája ebből a szempontból is hozta “kötelezőt”, olajozott gépezetként működött minden. Azt hiszem nincs is jobb visszajelzés erről, mit amit az elégedett ügyfelünk írt rólunk. Köszönjük!


#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés #teljesítménybővítés