BECSENGETTEK: NEKÜNK IS

Kezdődik az iskola. Nem volt eseménytelen ez a nyár sem. Függetlenül attól, hogy a tavalyi és tavalyelőtti támogatás-dömping kivezetése elég mélyre taszította az építőipart. Főleg annak is azt a rétegét, akinek nem volt még stabilan felépített háttere.

És mivel sokan voltak úgy vele, hogy milyen jól lehet keresni különböző ehhez kapcsolódó iparágakban, nem is kevesen vágtak bele önálló tevékenységbe. Nem részletezem ennek következményeit, mert ahhoz kevés információval és merítéssel rendelkezem.

A lényeg viszont az, hogy sokan közülük, akik tényleg ügyesek és talpraesettek, vagy már nincsenek az országban, vagy nagyon kacsingatnak. Szomorú ezt látni…

Érdekes ősz elé nézünk.

A napelemesek “vegzálása” megkezdődött, sajnos egy TikTok videón kívül túl sok mindent még mindig nem tudunk. Spekulációk és feltételezések vannak, de egészen addig, amíg a szabály meg nem jelenik leírva és értelmezhetően, addig minden csal vihar egy pohár vízben.

A másik ilyen korábban bedobott csont a köznyelvben városi CSOK-nak nevezett támogatás kivezetése. Ezzel viszont érezhetően elkezdődött egy kis “kapkodás” megint (mint tavaly év végén), aki még teheti élne a lehetőségekkel.

Hogy ezen támogatás kivezetése után mi marad és milyen mélyre zuhan a fővárosi piac? Ezt szerintem lehetetlen innen megjósolni, de érdekes ősz elé nézünk.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés #teljesítménybővítés