LEHET-E PEZSGŐFÜRDŐT TELEPÍTENI A PANELBA

Amikor meghalljuk a pezsgőfürdő szót, sokunknak olyan kép jut az eszébe, ahol 2-3-4 ember nyakig merülve ül egy viszonylag nagy medencében, bugyborékol körülöttük a víz (vagy forr, ezt nehéz szemre megállapítani) és az arcukon a teljes megelégedettség látszik.

Ezekből a képekből azt szűrhetjük le, hogy ezek nagyon nagy helyigényű dolgok, és valószínű drágák is. Ez annyiban igaz, hogy a fényképeken az ügyes fotózás miatt a kisebb méret is nagyobbnak látszik, illetve ha nagyon nagy méretűt szeretnénk, akkor ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Az igazság az, hogy egy kis kutatással, és némi anyagi ráfordítással a panellakásunkban is kivitelezhető egy ilyen élményt nyújtó egység. A telepítés előtt az egyeztetések során a szakemberek együttműködésével kialakítható a biztonságos működtetés. Folyamatos ellenőrzésekkel pedig megakadályozhatjuk az életveszélyes helyzeteket.

Már csak körben lesz szükség LED-panelekre, amiken olyan képeket jeleníthetünk meg, ami a hangulatunkhoz legjobban illik éppen: pl. egy erdő kellős közepén madárcsicsergéssel, vagy egy felhőkarcoló tetején pazar kilátással a városra.

És ez talán nem is a távoli jövő…

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés