MIÉRT FONTOS, HOGY MINDEN EL LEGYEN PAKOLVA ÉS LE LEGYEN TAKARVA

Mostanában elég sűrűn előfordul, hogy adott lakás elektromos hálózatát úgy kell felújítanunk, hogy a tulajdonosok ott laknak. Ez esetben a bútorok és egyéb tárgyak elpakolása és letakarása elengedhetetlenül fontos.

Sajnos gyakran megesik, hogy úgy adják el a lakást, hogy a vezetékek még a régiek. Ez - mivel a falban van - nem látszik, csak később (gyakran hónapokkal) derül ki, hogy probléma van, és nagy a baj. Szerencsére egy felújított és bútorozott lakás esetén is van mód a cserére - a lakások kialakítása miatt a kábelek eltüntetése komolyabb bontás nélkül is megoldható..

Ilyen felújítás esetén, meg szoktuk kérni ügyfeleinket, amennyiben lehetősége van, hogy arra az egy hétre, ameddig a csere tart, költözzenek el. A 0.-ik napi bejáráson pontosítjuk, hogy melyik bútort hova pakolják (ez az új kábelek elhelyezése és elvezetése miatt fontos, és általában lakásonként és igényenként változó).

Mert sajnos az a helyzet, hogy már csak attól, hogy hozzányúlunk mondjuk a régi kábelcsatornákhoz (tele van 30-40 éves porral) vagy kihúzzuk a gyári horonyból a kábelt, már komoly piszok lesz. Ez az úgynevezett finom panelpor, ami általában bekúszik mindenhová, amit utána nehéz eltüntetni. (Viszont pollenallergia ellen kiváló, de ez külön cikket érdemel)

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés