ÚJ LAKÁST ADUNK ÁT MINDEN HÉTEN

Most mondhatnám, hogy ez nálunk már csak a szokásos, de ez lehet nagyképűségnek tűnne. Viszont, mivel ez a minimum igazság (de jól hangzik), így hát akár bátran le is írhatom.

Felmerült kérdésként, hogy egy héten egy lakást adunk-e át, és furcsának tűnt nekem, hogy ez nem egyértelmű. Elgondolkodtam, hogy miért van az, ha nem sok helyre van ez kiírva, és nem sok helyen van leírva.

Ténylegesen úgy működünk, hogy 1 hétre 1 lakás elektromos felújítása jut. Annyian megyünk, úgy megyünk, és úgy intézzük a logisztikát az adott héten, hogy a munka biztosan készen legyen legkésőbb péntekig.

Nincs kapkodás, nincs rohanás, kényelmesen hatékony tempó van, és tervezett feladatok profin vannak kivitelezve. Nincs csúszás, nincs “mismásolás”, van viszont határidő és korrekt munka. Emiatt a heti 1 szám simán növelhető, ezért írtam az elején hogy “minimum igazság”.

Hihetetlen szerencsés helyzetben vagyok, mert idén kollégáimnak köszönhetően egy picit megint szintet léptünk, és sok alkalommal tudunk segíteni a rövid határidős munkák esetén is.

A kialakított rendszer extra időt biztosít: vagy egy újabb lakás vagy egy kis extra pihenés beillesztésére.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés