KEMÉNYEN MEGYÜNK ELŐRE

Még általános iskolás voltam, mikor ezzel a szöveggel találkoztam: “Keményen, mint a vídia!” Mivel édesapám akkoriban olyan helyen dolgozott, ahol használtak vídiafejű fúrót, kivételesen tudtam, hogy mit jelent.

Német eredetű szó egyébként, mármint a vídia. Wie diamant - mint a gyémánt. És bizony mi így megyünk előre. De nem ám a “hagyományos” vídiaként, hanem akként, amelyik a panelt viszi. Ezeknél a fúrószáraknál nem az az elsődleges, hogy éles legyen és mindent vigyen, hanem a robosztus felépítés és kialakítás.

Valahogy úgy, mint nálunk. Fontos, hogy “élesek” legyünk addig a pontig, amíg a tervezés folyamat zajlik. Az egész felújítás alatt szellemileg frissnek kell lennünk, de a lényegi kérdések az elején eldőlnek.

Viszont pont ugyanúgy, mint a fúrók robosztus felépítésének esetében, ahogyan nekik is, nekünk is folyamatosan bírnunk kell a munkát. Reggeltől estig, hétfőtől péntekig. Jól kialakított egyéni tervek alapján, pontos végrehajtással minden anomália elkerülhető.

Mert vannak dolgok, amikből nem engedhetünk: a minőség és biztonság két olyan terület, ami bár nem látványos, de a lehető legfontosabb egy felújítás kapcsán. És ha ezt képesek vagyunk folyamatosan fenntartani, a kivitelezést pedig a megbeszélt időkorlátok között maximálisan teljesíteni: elmondhatjuk, hogy profik vagyunk.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés