LEGYÉL TE IS ÉPÍTÉSVEZETŐ

Az utóbbi időben megnőtt azoknak az ügyfeleknek a száma, akik kihasználják a támogatások adta lehetőségeket. Nincs ebben semmi meglepő, szerintem minden szakma elmondhatja ezt magáról.

Sokaknak segítség a “talált” pénz, és hamarabb el tudják kezdeni az amúgy is tervezett felújítást. Azonban van egy olyan jelenség, ami mellett nem szabad elmennünk, s ami lehet csak az én képzeletem szüleménye.

Mégpedig az, hogy sokan csak amiatt vágnak bele a felújításba, hogy nehogy lecsússzanak az “ingyen visszafizetésről”. “Gyorsan-gyorsan, ezt is - ezt is!” felkiáltással kezdenek bele, de ez a lehető legrosszabb dolog. A kapkodás pedig beláthatatlan következményekkel jár (szakmák sorrendje nem megfelelő, nem megvalósítható elképzelések, stb.).

Ezért arra gondoltam, hogy az ilyen felújítóknak tarthatnánk képzéseket (akár a támogatások igénylésének feltételeként): ‘Legyél te is építésvezető’ címmel.

Na jó, tudom, belelóg a kezem a bilibe: akkor meg elesne az építőipar az elbaltázott projektek javításának bevételétől. De ez egy már egy másik történet…

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés