KIKNEK ÍROK? KIKNEK KÉSZÜLNEK A VIDEÓK?

Nehéz dolog, szinte lehetetlen megfelelni mindenkinek. Fontos a mások véleménye, ez tagadhatatlan, s ez bizony hatással van a mindennapjainkra is.

De nem érthet és nem is ért mindenki egyet velünk. Nem osztja ugyanazt a nézetet, nem ugyanúgy gondolkodik. Bizonyos dolgokban akár azért, mert nagyobb a tudása, rálátása, és emiatt nem úgy látja és gondolja a jelenségeket, mint mi. Az okosabbtól sohasem szégyen tanulni.

Ami szuper ebben - kimondható már bátran - az internet alapú világban és kommunikációban, hogy minden szinte információ könnyedén elérhető. Ami a hátránya, hogy “névtelenül” és büntetlenül lehet “garázdálkodni” (kimondottan a komment szekcióra gondolok).

Teljesen lényegtelen, hogy mi okból történik, de történik. Én megértem a dolgot, tényleg nehéz az élet. Kinek jobban, kinek kevésbé. Hozzáállás kérdése. De egy biztos: továbbra sem szeretnék egyetértésre jutni a vállalhatatlan stílussal. Senkinek sem kötelező olvasni és nézni, amit csinálok. Ha nem tetszik, a megoldás nagyon egyszerű: törölj.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés