HETI 2-3 KOMPLETT LAKÁSFELÚJÍTÁS MEGKERESÉSÜNK VAN

Dübörög az építőipar, csúcsra járatva az ehhez kapcsolódó szolgáltatói szektor, szakemberhiány, áremelkedés. Lépten nyomon ezt halljuk az elmúlt időszakban. Van aki csak olvassa, van aki a saját bőrén tapasztalja.

Ebben a szektorban dolgozva érzékelni lehet, hogy ez az igazság. Villanyszerelőként van munka bőven, de hozzáteszem, hogy aki jól csinálta/csinálja a dolgát, az előtte sem unatkozott. Ami az utóbbi időben - az anyagárak mellett - megemelkedett, azok a generálkivitelezői megkeresések.

Főleg komplett, kipróbált, szabad kapacitással rendelkező “brigádokat” keresnek szinte folyamatosan, hetente találnak meg telefonon. Emellett folyamatos az érdeklődés a lakosság részéről is. A támogatások egy része a felújítási kedvet valóban segíti (mélyebb elemzéstől tekintsünk el).

Ami örömteli tapasztalatom: egyre tudatosabbak a felújítók. Tisztában vannak vele, hogy az elektromos hálózatot meg kell csináltatni. Viszonylag sok információ érhető már el a panelekkel kapcsolatban is az interneten, ezért felkészültebb emberekkel beszélgetek.

Átgondolt tervekkel, többféle verzióról kérik ki a véleményemet, először csak telefonon, majd személyesen is. Jó érzés látni, hogy a villanyszerelés kezdi elfoglalni az őt megillető helyet a felújítók körében.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés