VELÜNK ÉLŐ OKOSESZKÖZÖK

Ez most rövid és gyors írás lesz, bár erről a témáról sokat lehet írni, mert főleg a kísérletezés az, ami most lázban tartja az embereket. Most zajlik a kössünk össze mindent mindennel korszak.

Igazi kedvencem a WC-papír-lap számláló, ami majd “visít” ha elfogy a tekercs, hogy ne kerüljünk slamasztikába. De ugyanakkor minden ilyen “bonyolítás” (mert elvégre ez az) magában hordozza a veszélyét egy-egy hibának. És itt egy-egy hiba, főleg ha az emberre veszélyes áramköröket is érintheti, akár végzetes is lehet.

Energiatakarékosság szempontjából nagyon hasznosnak tartom és üdvözlöm az ebbéli törekvéseket. Viszont, mint minden ez is ki fogja forrni magát, és a hasznos dolgok megmaradnak, a haszontalanokat elengedjük (lehet a WC-papír-lap számlálónak is meglesz a maga helye).

Gondoljunk az egyszerűbb automata mosógépekre: ezekben is gyakorlatilag az okos kütyük ősei szabályozzák, hogy mikor mit csináljon a mosógép az adott mosási programon. És bizony ez már nem mai találmány, pár évtizede velünk “él”.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés