PANELBAN LAKNI MENŐ

Több összetevője is van annak, ha az ember panellakást vásárol, de érdekes megközelítésekkel is találkozik az ember. Sok fiatal vásárolt az utóbbi időben panellakást.

Megerősítenek benne, hogy bár vannak hátrányai egy-egy ilyen épületnek, de nagyon sok helyen igen komfortosan lehet élni a lakótelepeken. Helyben van minden: boltok, intézmények, kiváló közlekedés.

Ami kritikán aluli, arról az autótulajdonosok tudnak mesélni. Néhány helyen annyira élhetetlen gépkocsival létezni (most az ingyenes parkolás idején meg pláne), annyira nincs hely, hogy hihetetlen.

Többen elmondják, hogy stabilabbnak (megbízhatóbbnak) érezték az egész épületet a hasonló kategóriájú téglaépítésűekkel szemben. És sokan, akik egy újabb építésűt is megengedhettek volna maguknak, inkább vásárolnak egy jó helyen lévő panelt, és a különbséget a saját ízlésű felújításra költik.

Kicsit olyan érzésem van - a különböző felújítós csoportok megjelenésével -, hogy egy “kié lett szebb” és “ki kap több lájkot a panellakására" verseny alakult ki.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés