AZ INDUKCIÓS FŐZŐLAPOK KARÁCSONYA

Bár már elmúltak az ünnepek, de kijelenthető. hogy az indukciós főzőlapoknak jó karácsonya volt. Többek között azért, mert annyit adtak el belőlük, mint az előző két évben összesen.

Hogy ennek mi volt oka? Hogy most mentek tönkre a korábban vásárolt és garancia-lejárt termékek (tudod, az urban legend: a garancia idő után 1 nappal). Vagy csak szimplán a zemberek nem tudtak mit venni a zasszonyoknak? Nem lehet tudni pontosan.

Ami viszont biztosan mondható, hogy az egyébként nem erre tervezett vezetékezést a panel lakás konyhájában gyönyörű fénybe öltöztette. Minek ide petárda, ha van főzőlapunk, és azzal is tudjuk gerjeszteni a feszültséget?

De szerencsénkre az év első hete mégsem ezektől az (tűz)esetektől volt hangos. Nem bizony, mert a probléma már a komolyabb baj előtt jelentkezett: az egész lakásban elment az áram. A hiba minden esetben meglett, a fogyasztásmérőnél lévő kismegszakító kapcsolt le.

Sajnos és szerencsére a rendelkezésre álló teljesítmény a főzőlap működtetésére nem volt elegendő, ezért az év első telefonjai az ezzel kapcsolatos érdeklődésekről szóltak. Kivétel nélkül mindenki teljesítménybővítést szeretne az otthonában.

Nem véletlenül minket keresnek, hiszen rendelkezünk a megfelelő tudással, képesítéssel és engedélyekkel is. Természetesen több mindentől függ, megoldható-e a probléma, és egyéb feltételeknek is meg kell felelni, hogy a főzőlap biztonságosan használható legyen.



#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés #teljesítménybővítés