AZ OKOSÍTÁSNAK NINCSENEK KORLÁTAI

Gondoltátok volna, hogy Európa országaiban csak minden 5-ik háztartásban található valamilyen okoseszköz? Vagy inkább: gondoltátok volna, hogy Európa országaiban már minden 5-ik háztartásban található valamilyen okoseszköz?

Ugye mennyire nem mindegy, hogyan tesszük fel a kérdést? De a lényeg nem is ez, hanem az, hogy egy kutatás szerint az európai otthonok 18%-ban már megtalálható olyan eszköz vagy kütyü, amit mai szóval, divatosan smartnak hívhatunk.

A kutatás azt közölte, hogy 2027-re (a cikk írásához képest kb. 5 évre) ez a szám 40% lesz. Hogy pontosan hogyan jutott erre az eredményre, azt nem részletezte, de okos eszközök alatt értette pl. a robotporszívót, robotfűnyírót, stb.

Főként azokról az eszközökről írt a cikk (és én is így értettem), amik megkönnyítik a mindennapjainkat, és vagy önmaguk tanulnak folyamatosan, vagy egyszerűen beprogramozhatók bizonyos feladatok elvégzésére.

Apropó. Tudtátok, hogy a Tesla okos háziállat etetőket és itatókat is gyárt? Na jó, elárulom, ez a Tesla, nem az a Tesla, és főként panellakások kaputelefonjai esetén találkozhattok a nevével. Készült erről egy rövid videóm is, hamarosan megosztom veletek.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés