SZABADNAP AZ AJÁNDÉK

Az esetek nagy többségében elég jól menedzselem a csapat idejét. Szépen lehet látni előre, hogy melyik munka mennyi időt vesz igénybe, és hogy milyen határidővel vállalható a következő projekt.

Ehhez nagymértékben hozzájárul a srácok hozzáállása és felkészültsége is. Teljességgel biztosra vehetem, hogy amit megbeszélünk, az megvalósul, és olyan időn belül, ahogyan azt megbeszéltük. Minden kezdést megelőz egy átbeszélés, ami alatt már sok mindenre fény derül.

Minden munka kivitelezési ideje némi ráhagyással kerül megállapításra. Erre azért van szükség, mert egy panellakásban a bontásig csak 90%-ban tudod, hogy mi várható. A maradék 10% pedig a legrosszabb akár +1 napnyi munkát is okozhat esetben.

Mindig lehetnek olyan nem várt események, amik befolyásolják a munka menetét. Sajnos arról igazán nem tehetek, hogy a srácok piszok ügyesek, és a kitűzött határidőn belül simán készen vannak, mi több, hamarabb végeznek.

Ilyenkor sok esetben előbbre tudunk hozni más egynapos munkát. Akár az adott hét második feléről áthozott apróságot, konnektorok-kapcsolók felszerelését. Például a pénteket előbbre hozzuk csütörtökre, és emiatt szabad a péntek, 3 napos hétvégénk lesz.

Ez most, múlt héten pont úgy alakult, hogy nem sikerült megcserélni két napot, de azért nem bánkódtunk, lett egy extra szabadnapunk a hét közepén, és én is aludhattam egy keveset délután.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés