TÓPARTON ALUDTUNK: ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉS

Kezdetét vette a felkészülés, aminek fontos része volt egy teszt, amit a hétvégén el is végeztünk. Nevezetesen: hogy bírjuk-e a bezártságot együtt egy icipici helyen, és hogyan élünk túl pár napot az otthon kényelme nélkül.

Most, hogy késő délutánonként általában 2 naponta horgászunk (nem, nem elektromosan, ugyanis az árammal való horgászat idehaza tilos!), és ahová járunk ott sokan sátoroznak. S Matyi fiam nagyon szerette volna kipróbálni.

A sátrazás tőlem sem áll távol, de azért óvatos duhajként szépen fokozatosan építjük fel ezt a dolgot. Ugyanis együtt még sohasem sátoroztunk ezelőtt, és ha a helyszínen derülnek ki a hiányosságok vagy kellemetlenségek, akkor az egy irtó rossz élményt jelenthet mindannyiunknak, és elveheti kedvünket egy amúgy szuper kalandtól.

Így hát első körben áll a sátor, bekerültek a polyfoamok és hálózsákok, melegítő alsó és felső, kislámpa, fejlámpák. És persze én a két gyerkőccel.

Az első éjszaka fantasztikusan sikerült (bár én párszor felébredtem), aludtunk, mint a bunda. Szóval az első teszt kipipálva, most lehet összerakni az elektromos kütyüknek való… (folytatjuk)


#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés