MIÉRT ILYEN DRÁGA??? NEM LEHETNE OLCSÓBBAN?!

Rohanó világunkban mostanában azért már ritka ilyen formában ez a kérdés, de olykor előfordul. A minap újra előkerült: miért is ilyen drága és nem lehetne olcsóbban?

A rövid válasz: nem.

Jó, de miért?

Jöjjön a hosszabb válasz: Nem, mert nem az ára a fontos, hanem az, hogy létrejön olyan biztonságos hálózat, amivel biztonságban használható minden elektromos berendezés, és igény esetén könnyedén tovább bővíthető.

És most leírhatnám, hogy pontosan miért is annyi az annyi, a minőségi anyagok, az adók és miegymás ... Aztán mivel ez az építőipar, te vagy elhiszed, vagy nem, mert úgy hallottad a szomszéd unokatestvérétől, hogy ebben a szektorban a jövedelmek nagy része sötét, mint az éjszaka.

Amikor autót szeretnél vásárolni, akkor egy “olcsóbb kategóriás” Trabantot nézegetsz, vagy inkább “hozzá csapsz” még egy kis pénzt, és előnyben részesítesz egy “menőbb” márkát? És ha megtaláltad az igazit, akkor rajta hagyod a kopott és öreg gumikat, és nem veszel újat rá?

Ha megvannak a válaszaid, és ha felteszed magadnak a kérdést, hogy MIÉRT ezt válaszoltam, akkor gyakorlatilag megkapod a választ az eredeti, címben feltett kérdésre is. Mert sem a minőségből, sem a tisztességes hivatalos bevétel kezelésből nem engedünk, mert ezek a megbízhatóságunk és sikereink alappillérei.

Köszönjük a megértéseteket.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés