A VILLANYSZERELŐ BEFEKTETÉSI TANÁCSAI

A legtöbb helyen, ahol hálózatot újítunk fel - mint ahogyan a múlt heti lakásban is -, az alumínium kábeleket és vezetékeket részben vagy egészben ki szoktuk szedni a falakból, csatornákból.

A kiszedett anyagok sorsa első körben esetünkben a szelektív gyűjtés, és többnyire a hulladékudvarok megfelelő helyein találnak új otthonra. Hogy innen hova kerülnek azt bevallom nem tudom, nem néztem/kérdeztem még utána. Így ha van információtok róla, szívesen veszem, ha megosztjátok velem.

A héten olvastam egy érdekes cikket, miszerint az 1800-as évek elején, egy bizonyos időszakban az alumínium drágább volt, mint az arany és az ezüst. Ezért presztízsnek számított, ha gazdagabb körökben az ezüst és arany étkészletek helyett alumínium tányérban szolgálták fel az ételt, és alumínium evőeszközökkel lehetett elfogyasztani az ebédet.

Hú a mindenségit, ha ezt tudom korábban, akkor már az összes alumíniumot gyűjtöttem volna! Gondoljatok csak bele, ha vissza lehetne menni az időben, mi pénz lenne az a sok alumínium…

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés #teljesítménybővítés