KINŐTTEK AZ IGAZI ELEKTROMOS VIRÁGOK

Most már feleségem, Kati szerint is idén ezek azok lesznek! Ezek már nem azok az ezek, amik tavaly voltak azok, és amikre tavaly is azt mondtam, hogy na most már biztos azok lesznek ezek. Amin azóta is csak a röhögés van a csapatban. A gaz ültetvényem. Egyenesen Németországból.

De idén máshonnan rendeltünk, és az mindenképpen biztató, hogy egyelőre tényleg olyanok, amilyeneknek lenniük kell ilyen idős korban. Mert egy-egy növénykének a maga 1 centijével van pár levélkéje, és egyelőre ennyi. Mondjuk most olyanok 2 hete, mintha megálltak volna a növésben. Remélem nem kaptak sokkot attól, hogy megláttak, és csak az erőt gyűjtik a további növekedéshez.

De mi is az az elektromos-sárga-virág? Sok néven lehet vele találkozni még: szecsuáni gomb, elektromos százszorszép, bizsergő virág, fogfájás növény, jambu. Tulajdonképpen egy gyógynövényről beszélhetünk.

A pici, kamillaszerű virág a szétrágást követő fél perccel később erős, első használatkor kicsit ijesztő módon hat. Először bő nyálelválasztás, majd zsibbasztó, “elektromos” érzés tölti ki a szájüreget.

A hatás a tapasztalatok alapján kb. tíz-tizenöt percig tart, viszont utána érdemes valamit újra megkóstolni. A megszokott ízek sokkal intenzívebben, tisztábban érezhetőek. Ezért nagy jövő állhat előtte a gasztronómiában. Én magam is így találkoztam vele.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés