FOLYAMATOSAN FEJLESZTJÜK A VIRTUÁLIS IRODÁNKAT

Nagy kedvencem lett ez a dolog, és bár őszülő halántékkal sok dolgot nem is igazán értettem belőle, így komoly ábrázattal és kíváncsian lettem tagja egy “emberkísérletnek”.

Biztosan sokan hallottatok már a metaverzumról és társaikról, hiszen sok helyen lehet találkozni velük. Most jogosan felmerülhet bennetek a kérdés, hogy mi köze van egy mezei villanyszerelőnek a virtuális világhoz?

Hát a jó válasz erre az, hogy azonkívül, hogy működjön, áramra van szüksége. Nem sok egyébként. Nem gondolom, hogy virtuálisan fogunk valaha is ebben a térben “fizikailag” villanyt szerelni, bár ha nagy az akarat, akkor akár még a “valóság” ezen elemét is be lehetne építeni.

De vállalkozásfejlesztés terén hihetetlen lehetőségek jelennek meg a használatával. Most a következő lépcsőben egy jobb minőségű VR szemüveget szereztünk be. Ennek segítségével könnyedén tudjuk tesztelni a legújabb területet, és tudjuk kialakítani benne a saját helyünket.

Az a megérzésem, hogy amint ezek az eszközök elérhető áron és nagy tömegben elterjednek, időt és energiát spórolhatunk meg pl. egy felmérés alkalmával.

Izgalmas időszak elé nézünk.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés