4×4 + BOXER = SUBARU!

A DREAM COMES TRUE, avagy valóra vált egy álom.

Az utóbbi időben sokszor jut eszembe ez a mondat. Hogy egy zenében volt-e vagy egy filmben? Arra már nem emlékszem. Sok ilyen apróság van, amik így megmaradnak: képek, hangok, zenék, idézetek.

Szóval volt egy álmom: szerettem volna rallyzni a páston. A pást az egy nagy füves terület volt a falu határában, ahol felnőttem. A házunkból jól rá lehetett látni. Ahol egy jó ideig a teheneket legeltették.

Aztán egy falunap alkalmával lehetett lent rallyzni. Hú a mindenit, az nagyon bejött! A hang, a sebesség, a por, a piszok. És közben a tévében akkor már bőven elérhető volt a WRC (World Rally Championship), igaz még főleg "parabolán". Imádtam az autók hangját! És jó lett volna egy! Egy Subaru!

Hát innen a címben szereplő autó. A hivatalos verzió az, hogy Katié. Mert, ha felnőttként veszünk egy új játékot, akkor arra kell adni egy logikus magyarázatot. Logikus magyarázat egy érzelmi vásárlásra. Magunknak is, meg másoknak is.

Lesz vele ugyan munka, hogy a dizájn tökéletes legyen. De akkor is: “Kicsit öreg, kicsit kopott, de Subaru, boxer motoros, hangos és a miénk!”!

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés