A TULAJDONOSOK KEDVENCEI VAGYUNK. DE NEM AKÁRMELYIKNEK!

Sajnos minden hétre jut egy-egy olyan megkeresés, egy-egy olyan beszélgetés vagy találkozás, ami mellett - úgy gondolom - nem szabad szó nélkül elmenni.

“Mennyit engedsz a feléből?” - Alapjában véve 2 féle típusú tulajdonos létezik: aki magának veszi, és hosszú távú megoldást szeretne. És aki befektetésként (kiadásra vagy eladásra), és gyorsan olcsót szeretne.

“Maradhat az alu benne, csak a sütőnek legyen vastagabb és kész!” - Értem az álláspontjukat. Mert amikor előre tudhatjuk azt, hogy a kiadott lakást 5 éven belül szinte biztosan “lelakják”, akkor minek “beletenni” annyi pénzt.

“Csak cseréld ki dobozt a bejárat felett, a többi jól van úgy, úgysem látszik!” - Ez az, amivel aztán nem tudok azonosulni, és amikor kedvesen elköszönök, mondhatjátok, “finnyás” vagyok. De ezekből az “úgysem látszik”-okból vannak a tűzesetek és a balesetek.

Ha tulajdonosként hosszú távú, biztonságos megoldást szeretnél, minőségi anyagokkal minőségi munkát vársz el, akkor az nem olcsó. De ha nem adnád ennél alább, akkor mi vagyunk az embereid.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés