SIKERÜNK TITKA A BLOG.HU-N

A múlt heti őszinteségi rohamra valószínű komoly hatással volt az, hogy szinte minden nap kikerült címlapra egy-egy cikkem. Ez mondjuk az okos-kütyükkel kapcsolatban nem is meglepő, de hogy az is átmegy a szűrőn, hogy én miért szeretem a nádasokat?

De hát jó ez így, az önbizalmamnak minden esetre jót tett. Viszont látom ám a sikerek egyértelmű jelét, még ha ez nem is kézzelfogható (nem mutatkozik pl. lájkokban). Olyan “apróságokon” mérhető le, mint hogy pl. a konkurencia úgy másol, mint állat (mind cikkekben, mind képekben, mind videókban).

De a sikerünk igazi titka a kitartás mellet az, hogy fantasztikus emberek vesznek körül. Profi gondolkodású, tanulni hajlandó srácokkal dolgozni könnyű. Mindenben támogató, önzetlenül segítő családdal, harcostársakkal a célok elérhetők és az út is egyszerűbb.

És amikor kicsit is úgy érzem, hogy most elég és inkább beleállok a földbe, akkor körülnézek a tágabb környezetemben (főleg a gyermekeim ovijában), és annyi de annyi pozitív példát látok, annyi de annyi fantasztikus embert, hogy úgy érzem, ezt nem tehetem meg.

Ilyenkor aztán arcot fel, derekat kihúz, megyünk tovább! Köszönöm nektek!

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés