TAPASZTALAT AZ UDVARI KAMERÁRÓL

Eljött az idő, hogy ezt az eszközt is tesztelni kell. Szükségünk van arra, hogy egy kamerával lássuk, hogyan nő a kertben a fű.

Viccet félretéve, az alap koncepció az, hogy építünk egy házi víziközművet a locsolásra. Viszont a kialakításnál problémába ütköztünk az alkatrészek kapcsán, mert sok az olyan hiba, amihez szükséges a kézi beavatkozás (pl. elenged a vízcső).

Ezért ehhez a távolság miatt szükségünk volt egy megfigyelő rendszerre, amivel hatékonyan figyelhető a mozgás és a történések. Hosszas keresgélés és vívódás után megtaláltuk a megfelelő megoldást, így az most beépült a kertbe.

A megfelelő elhelyezés elképesztően fontos volt, hiszen egyrészt mindent látnia kell, és mégis semmit sem (szomszédokat pl.). De erre is meglett az ötlet, és a kivitelezés. Úgyhogy kezdetét veszi a tesztidőszak.

Természetesen tisztában vagyok ennek a felhő alapú kütyünek a használatával, hogy esetleg más is láthatja, ahogy növekszik nálunk a fű... És, ha ilyen kamerát vesztek, akkor nektek is figyelni kell erre.

De őszintén megmondom, a tesztidőszak alatt, ha a kici kínaiak lesik a rigókat a kertben, azt én nem bánom.

Bara-Horváth Péter - "Villany Péter"
tulajdonos

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés