VILLANYAUTÓ TÖLTÉS A HATODIKRÓL - NEM VÁROSI LEGENDA!

Valóban nem. Eddig csak azt hittem ez “urban legend”, azaz városi legenda. Hiszen ki lenne olyan "merész", hogy egy panel mellett az emeletről a kínai hosszabbítóval az elektromos autóját tölti?

Ottjártamkor (egy jövőbeli felújítandó lakás felmérése volt a feladatom) azért úgy tűnt, hogy régóta használaton kívül van már az ominózus narancssárga hosszabbító.

Kissé ködös-esős idő volt (és siettem is), ezért azt nem kockáztattam, hogy megnézzem, hogy van-e benne áram.

Viccesen nézett ki (és elviekben néz még most is), ha jól emlékszem a hatodik emeletről engedték ki. Korábban már olvastam erről bejegyzésekben (egymástól függetlenül is). Akkor nem a villanyautó töltésével kapcsolatban merült fel a neve. Többen is megerősítették, hogy az árkádok alatt “autószerelő műhely” “üzemel”.

Szóval valószínű, hogy csak a tulajdonos, vagy a szomszédok tudják a pontos okát annak a hosszabbítónak. Mi többiek meg találgathatjuk, és reménykedhetünk abban, hogy nincs áram a szabadon hagyott, földön heverő dugaszoló aljzatban.

Ha minden jól megy, jövőre egy egész hetet töltünk majd ott, és akkor titkos oknyomozó küldetésbe kezdek, és megfigyelem, hogy történik-e valami a narancssárga hosszabbító környékén.

Már persze, ha akkor még ott lesz.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés