3 NAP, 3 EMBER, EGY LAKÁS

Ez teljesen pontosan így hangzik: 1 hét pihenés, 1 nagy lakás, 3 szakember, 3 munkanap. S hogy mit is jelent ez villanyszerelő nyelven? 1 hét pihenés után feltöltődve, 1 nagy 70 négyzetméteres lakást 3 kiváló munkásember 3 munkanap alatt profin “készre huzalozott”.

Ennek két nagyon fontos eleme van. Az egyik a pihenés fontossága, ami a munkatempón, a munkaminőségen és a motiváción egyaránt meglátszik. A másik az emberi tényező, ami a folyamatos tanulástól, az apró de nagyon fontos dolgok elsajátításától függ.

A pihenés fontossága. Az a helyzet, hogy tapasztalatom szerint az ember hosszútávú jó teljesítményt akkor tud nyújtani, ha megfelelő időt biztosít a maga számára a regenerálódásra. Lehet, sőt érdemes is “hajtani” munka közben, és a munkatempót magas szinten tartani, mert ez nagyban segít a határidők betartásában. De tudni kell a határokat is, és az apró jelekből kiolvasni, hogy itt jött el az a pont, amikor nem szabad tovább erőltetni.

Az emberi tényező. Tapasztalatom szerint, amikor egy csapat “hasonszőrű” és kiváló emberekből áll, akkor a határ a csillagos ég. Tényleg. Azonban hihetetlenül fontos a folyamatos tanulás, és a különböző, aprónak tűnő készségek elsajátítása, és az ezekre való figyelem. Amikor azt hiszed, hogy most már aztán tényleg nagyon a topon vagy, mindig van valami, ami megmutatja, hogy nem-nem, még nem.

Tulajdonképpen nekem nagyon nagy szerencsém van. Az emberek, akik mellettem dolgoznak, elhivatottak a szakmájukkal kapcsolatban és lojálisak az általunk képviselt értékekhez. Hajlandóak folyamatosan koncentrálva a jól megtervezett feladatokat végrehajtani. Olyanok, mint egy profi kommandós csapat.

Nos, nem véletlen tehát, hogy - a rövid hét ellenére is - 3 ember 3 nap alatt, profin kiépítette egy 70 négyzetméteres lakás új elektromos hálózatát. A saját és ügyfelünk legnagyobb megelégedésére.

#villanyszerelés #villanypéter #panel #panelvillanyszerelés